Virtuves mēbeles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AJ Mēbeles, SIA

E.Kauliņa aleja 19-21, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: Biroja mēbeles , biroja galdi, elektriski augstumā regulējami galdi, augstuma regulējami galdi, aprīkojums, dārza mēbeles , dārza galdi, dārza krēsli, terases mēbeles , dārza soli, veļas rati, noliktavu

AKME-1, SIA

Brīvostas 14a, Liepāja LV-3405
Mēbeles , mēbeļu ražošana, virtuves iekārtas, rakstāmgaldi, biroja mēbeles , iebūvējamas mēbeles , bīdāmās, Latvijā ražotas mēbeles , Latvijā gatavotas mēbeles . Mākslīgās darba virsmas Staron.

ALANDEKO, mēbeles pēc pasūtījuma

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Preču grupas: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Korpusa mēbeles ✓ Garderobes ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Komercmēbeles Pakalpojumi: ✓ MDF detaļu krāsošana ✓ Finierēto detaļu lakošana un beicēšana ✓ Dekoratīvā nažfiniera finierēšana ✓ Masīvkoka fasāžu izgatavošana

ALANDEKO, mēbeļu ražotne

Jūrkalnes 15/25, Rīga, LV-1046
Virtuves , virtuves iekārtas. Skapji, iebūvējamie skapji, iebūvētie skapji, sienas skapji., mēbeles , guļamistabas mēbeles .

ALANDEKO, veikals Kuldīgā

Pilsētas laukums 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Virtuves , priekšnama vannas istabas mēbeles pēc pasūtījuma. Mīkstās un korpusa mēbeles ., Mēbeles , garderobju sistēmas, iebūvētie skapji, garderobes, mēbeļu ražošana.

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija, auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

ALSUM, SIA

Umurgas 26, Rīga LV-1024
Informācija no uzņēmumu reģistra

AM Furnitūra, SIA

Dārzciema 60f, Rīga LV-1073
durvju mehānismi, slēdzenes, bīdāmās durvis, iebūvējamie skapji, bīdāmās sistēmas, TANDEMBOX, METABOX, virtuves , mēbeļu furnitūra veikals, am furnitūra sia, durvju atdures, slēdzene, sienas paneļi, mdf plāksnes, virtuves

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

AS INGRID D, Veikals Meža dārzs

Turpinām strādāt klātienē!
Jaunā 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Labākās cenas, pasaules vadošo zīmolu motorzāģi - Husqvarna, dārza tehnika, profesionālie elektro rokas instrumenti un mājsaimniecības preces, zāģi Fiskar. Nodrošinām garantijas un pēc garantijas remontus. Talsi, Talsos.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

ASNAG Furniture, SIA

Bērzkalne, Balvu 2a, Bērzkalnes pagasts, Balvu nov., LV-4590
Apraksts:

SIA "ASNAG furniture" ir galdniecības uzņēmums, kas  izgatavo virtuves iekārtas, durvis, vannasistabas mēbeles, bērnu istabas mēbeles, biroja mēbeles, mēbeles guļamistabai pēc individuāla pasūtījuma. Galdniecības uzņēmums strādā ar dažādu veidu materiāliem - laminātu, MDF (finierētu un krāsotu), akrilu un koku. Izgatavojam, piegādājam un uzstādām. Apmierināts klients ir viena no mūsu prioritātēm!

 

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

AV Mēbeles, SIA, Virtuves mēbeļu salons

Kalnciema 1 k.2, Rīga, LV-1048
Koka galdi, koka krēsli, Klasiskās virtuves , modernās virtuves . Latvijā ražotas mēbeles ., Virtuves mēbeles . Virtuves mēbeļu salons. Pārdaugavā, mēbeļu veikals Pārdaugavā.

AV mēbeles, virtuves mēbeļu salons

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Mēbeļu ražošana mēbeļu sagataves, Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma, Virtuves mēbeles, Iebūvējamās mēbeles pēc pasūtījuma