Virtuves mēbeles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Mākslīgais akmens, galdu virsmas, bāra virsmas, bāra lete, virtuves sala, izlietne, virtuves paneļi,, darba virsmas, mākslīgā akmens apstrāde, palodzes, gaļas dēlītis, dizaina elementi, mākslīgā akmens mēbeles

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Mīkstie dīvāni, sofas, tahtas, gultas, stūra dīvāni, atpūtas krēsli, klubkrēsli, gultas, pufi, banketes, mēbeles , dzīvniekiem, mēbeles kafejnīcām, bāriem, restorāniem, viesnīcām, mīksto mēbeļu pārvilkšana, atjaunošana

AV Mēbeles, SIA, Virtuves mēbeļu salons

Kalnciema 1 k.2, Rīga, LV-1048
Koka galdi, koka krēsli, Klasiskās virtuves , modernās virtuves . Latvijā ražotas mēbeles ., Virtuves mēbeles . Virtuves mēbeļu salons. Pārdaugavā, mēbeļu veikals Pārdaugavā.

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Dzīvojamās istabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles ✓ Skapji ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
"Troll" produktu izgatavošanas standarti::

"Troll" produkti ir izgatavoti tā, lai tie atbilstu Eiropas, Austrālijas vai Amerikas drošības standartiem. Mūsu produkti tiek regulāri pārbaudīti un sertificēti dažādos akreditētos Eiropas testu institūtos. "Troll Nursery" ar lepnumu piedāvā jums vienu no drošākajiem pieejamajiem produktiem tirgū.

Baltveide, SIA

Dzirnieku 16, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kokapstrādes uzņēmums - "Baltveide":

"BALTVEIDE" ir kokapstrādes uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi. Ražošana notiek uzņēmuma ražotnē, kas specializējas unikālu mēbeļu, koka logu un durvju izstrādē. Pieredze strādājot ar korporatīvajiem un individuālajiem klientiem. Piedāvājam pilnu servisu no projekta līdz izstrādājuma uzstādīšanai.

ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Vitrum Factory ražo šādus produktus:: ✓ N/t mēbeles profesionālām virtuvēm ✓ Korpusa mēbeles ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Ledusskapji, saldētavas Par mums:

Mēs piedāvājam mēbeles restorāniem, bāriem, kafejnīcām, viesnīcām, biroju ēkām no vadošajiem Eiropas ražotājiem un jebkuru cenu līmeni. Mūsu sortimentā Jūs vienmēr atradīsiet krēslus uz metāla vai koka karkasa, dažāda izmēra galdus, mīkstās mēbeles, bāra letes un dažādas formas virsmas, ērtas un stilīgas pītās mēbeles, kā arī plastmasas mēbeles. Mūsu dizaineri palīdzēs jums izvēlēties mēbeles, ņemot vērā jūsu telpu plānojumu un vēlmes. Pēc pasūtītāja pieprasījuma mūsu speciālisti veiks piegādi, montāžu un mēbeļu uzstādīšanu objektā.

Timber Dream, SIA

Mūsa, Līvānu 2-11, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Par mums:

Koks ir “vissiltākais” un “visdzīvākais” dabas materiāls un koka dārza mēbeles lieliski iederas ikvienā dārzā, pagalmā vai terasē. Mēs piedāvājam kvalitatīvas un ērtas dārza mēbeles jaukai un komfortablai atpūtai. Koka dārza mēbeļu komplekti izturīgi pret mitrumu, pūšanu, pelējumu.

Baza D, SIA

Liginišķu 26p, Daugavpils, LV-5415
Mēbeles , tirdzniecība, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, iebūvētās virtuves , guļamistabas iekārtas,, Mēbeles veikaliem.

ASNAG Furniture, SIA

Bērzkalne, Balvu 2a, Bērzkalnes pagasts, Balvu nov., LV-4590
Apraksts:

SIA "ASNAG furniture" ir galdniecības uzņēmums, kas  izgatavo virtuves iekārtas, durvis, vannasistabas mēbeles, bērnu istabas mēbeles, biroja mēbeles, mēbeles guļamistabai pēc individuāla pasūtījuma. Galdniecības uzņēmums strādā ar dažādu veidu materiāliem - laminātu, MDF (finierētu un krāsotu), akrilu un koku. Izgatavojam, piegādājam un uzstādām. Apmierināts klients ir viena no mūsu prioritātēm!

 

G-Mēbeles, SIA

Baldones 1, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam un nodrošinām:: ✓ Projekta izstrādi un vizualizāciju ✓ Pieņemamus izgatavošanas termiņus ✓ Plašu materiālu izvēli ✓ Kvalitatīvu furnitūru ✓ Piegādi ✓ Uzstādīšanu Par uzņēmumu:

Izgatavojam mēbeles dzīvokļiem, mājām, birojiem, sabiedriskām telpām un izstāžu zālēm. Realizējam dažādas sarežģītības projektus un spējam atrisināt nepieciešamos tehniskos risinājumus. Šo gadu laikā esam ieguvuši nepieciešamo pieredzi un nenovērtējamo klientu atzinību.

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Mūsu firma nodarbojas ar mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus – dabīgo akmeni, plastikātu, metālu, stiklu, koku, laminātu un vācu furnitūru. Mēs veicam mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu, kā arī nodrošinām garantiju noteiktajos termiņos.

Black line, SIA

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "Black line" nodarbojas ar kvalitatīvu, kā arī ekskluzīvu mēbeļu ražošanu, mēbeļu dizainu.

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

Luning Shop Fitting, SIA

Inovatīvas, izturīgas preču noformējuma sistēmas🏬
Valdlauči, Mazā Rāmavas 5, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Pie mums ir pieejams:: ✓ Tirdzniecības iekārtas ✓ Veikalu aprīkojums ✓ Veikala projekts ✓ Veikala interjera dizaina izstrāde ✓ Apgaismes tehnika veikala interjerā ✓ Veikalu plaukti ✓ Veikalu plauktu sistēmas ✓ Plauktu dalītāji ✓ Letes veikaliem ✓ Stendi ✓ Vitrīnas ✓ Grozi ✓ Metāla āķi ✓ Mēbeļu furnitūra ✓ Mēbeļu vairumtirdzniecība ✓ Noliktavu plauktu sistēmas ✓ Metāla plaukti